Голова облдержадміністрації доручив заступнику з економічних та інвестиційних питань Володимиру Барецькому розробити положення про агенцію по сприянню залученню інвестицій в економіку області. На виконання доручення керівник області дав 10 днів.

Питання створення спеціального робочого органу, який би опікувався інвесторами, піднімалось неодноразово, проте безрезультатно, відзначив губернатор. Голова облдержадміністрації Микола Джига наголосив на важливості організації якісного супроводу інвесторів, які заходять в область. «За 10 днів повинно бути розроблене положення про агенцію по залученню або сприяння інвестицій до економіки області. Її склад може бути сформований за рахунок перерозподілу штатів облдержадміністрації» - сказав він.

Для довідки:

За підсумками року, ми маємо одні з найвищих в державі темпів залучення іноземних інвестицій. Приріст в порівнянні з початком 2010 року становить 28 млн. дол. США. І темпи зростання є вдвічі більшими, ніж в Україні. За цим показником, Вінниччина – друга серед регіонів.


Переглядів: 3135
Поширень: 0