У Жмеринці, 11 вересня, водій збив 43-річного чоловіка і його доньку. Від отриманих травм вони загинули на місці аварії.

Як повідомили у службі профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області, наїзд трапився у неділю, у обідню пору.

- Близько 13 години 39-річний водій автомобіля «Mitsubishi Grandis» їхав по вулиці Ів. Франка. Проте не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де в той час знаходились чоловік і його 17-річна донька, - повідомила співробітник служби профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області Олена Пчелінцева.

За попередніми даними водій іномарки керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Наразі за фактом ДТП порушено кримінальну справу, а водія взяли під варту. Кримінальний кодекс України ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Обставини ДТП з’ясовує слідство.

Довідка:
За вісім місяців поточного року на Вінниччині сталися 303 дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинули 54 людини, а 337 отримали травми різного ступеня важкості. З вини п’яних водіїв на території області сталося 57 автопригод. У 17 з них - шестеро людей загинули, а 22 травмовані.


Переглядів: 5854
Поширень: 0