Ліхтарі у ХмільникуНа звернення міського голови міста, Василя Пилиповича Грушка щодо облаштування території Хмільника, зокрема парку відпочинку, благодійний Фонд Петра Порошенка відгукнувся та передав громаді декоративні ліхтарі.

- Ми дуже вдячні фонду Петра Порошенка за те, що вони відгукнулись на прохання допомогти облаштувати наше курортне місто. Завдяки підтримці ми зможемо провести освітлювальні роботи в більшому обсязі, ніж планувалось, - сказав міський голова Хмільника під час церемонії передачі ліхтарів. – Наше місто стане ще кращим та світлішим. Ми залюбки співпрацюємо з усіма організаціями, які можуть внести посильну допомогу на розвиток міста, і фонд Петра Порошенка – наш найбільших друг серед них.

Заступник директора фонду Людмила Яценко відзначила, що благодійна організація і надалі буде реагувати на потреби територіальних громад, які намагаються власними силами вирішити проблеми благоустрою та облаштування міст та сіл нашого регіону.

- Це так чудово - працювати з активними громадами, які прагнуть зробити місто чи село в якому живуть заможнішим, по-європейському затишним та чистим. І саме такі громади в першу чергу отримають підтримку від фонду, адже основним завданням нашої діяльності є сприяння позитивним перетворенням у громадах, з яких складеться нова, красива та багата Україна.

Для довідки:

Фонд Петра Порошенка працює вже більше 10 років. Фонд турбується про малозабезпечених пенсіонерів; проявляє турботу про дітей-сиріт і підтримує багатодітні сім\'ї. По всіх містах Україна фондом Петра Порошенко продовжують встановлюватися дитячі майданчики.

За час своєї діяльності Фонд активно допомагає православним громадам і бере участь у відновленні православних храмів та відродженні християнських святинь, а також активно бере участь у програмі «Зігрій любов\'ю дитину», в рамках якої 11 багатодітних сімей, які живуть на Вінниччині та виховують десять і більше дітей отримали матеріальну допомогу, та поліпшили свої житлові умови. За підтримки фонду територіальні громади області відновлювали ФАПи, добудовували дитсадки та закуповували медичну апаратуру та швидкі допомоги.


Переглядів: 5914
Поширень: 0