У суботу, 29 жовтня, губернатор Вінницької області Микола Джига візьме до рук лопату. Разом із усіма бажаючими та іншими генералами він під Калинівкою садитиме ліс. На екологічний захід-акцію, який організовує Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, запрошують усіх бажаючих. У тому числі і представників засобів масової інформації.

Суботня акція-посадка розпочнеться об 11 годині біля села Медвідка, Калинівського району. Для неї обрали такі породи дерев як дуб і сосна.

- Серед запрошених – три генерали: Микола Джига, сьогоднішній голова Калинівського району і екс-керівник нашої обласної міліції Василь Поліщук, начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Бондар, - повідомив керівник прес-служби Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Станіслав Вовк.

Осіння посадка є заключним заходом проведення програми Міжнародного року лісів на Вінниччині. Нагадаємо, що з метою раціонального використання, збереження та сталого розвитку лісів, 2011 рік Генеральна Асамблея ООН проголосила, як Міжнародний рік лісів. Це підтримала і Україна.

Транспорт для журналістів і активістів, які бажають долучитись до загальної справи, із Вінниці відправляється о 10 ранку від ОДА.

 


Переглядів: 2615
Поширень: 0