Вчора близько 17 години в селищі Літин працівники міліції затримали 30 річного чоловіка, який влаштував погром на території місцевого автовокзалу. Хуліган був напідпитку і поводив себе дуже зухвало по відношенню до оточуючих. Спочатку йому не сподобалася припаркована на автовокзалі чужа автівка і він почав її бити руками та ногами. Чоловік при цьому голосно кричав і ображав громадян.

На такі неадекватні дії зловмисника миттєво прибіг власник машини і спробував його вгамувати, але молодший за віком хуліган не тільки не припинив бити машину, а навпаки – почав бити її господаря. Громадяни, які випадково стали очевидцями цієї події, одразу зателефонували до міліції і вже за декілька хвилин зловмисника було затримано.

Як повідомив начальник Літинського райвідділу міліції Олександр Король, під час затримання хуліган чинив опір правоохоронцям і намагався утекти. Наразі він затриманий і перебуває у райвідділку. Зловмисник виявився непрацюючим місцевим жителем, який раніше вже притягувався до відповідальності за подібний злочин.

Сьогодні за цим фактом проводиться розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу (Хуліганство ) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


Переглядів: 3005
Поширень: 0