Набув чинності вирок Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області за кримінальною справою, порушеною і розслідуваною Службою безпеки України стосовно громадянина Молдови, який контрабандним шляхом перемістив через державний кордон України особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

У серпні ц.р. співробітники СБУ спільно з міліцією під час митного оформлення пасажирів на залізничному вокзалі Жмеринки затримали 34-річного жителя Молдови. У ході особистого огляду правоохоронці виявили у підкладці його одягу прихований пакунок з канабісом вагою 300г.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Обвинуваченого засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього його майна.


Переглядів: 2525
Поширень: 0