«Вінниччина стала зразком щодо реформування медичної галузі», зазначив Прем‘єр-Міністр України Микола Азаров під час підсумкової прес-конференції щодо роботи Уряду у 2011 році, яка відбулась 20 січня у прес-клубі Кабінету Міністрів України.

Поспілкуватись з Миколою Азаровим мали можливість і вінницькі журналісти. На питання, щодо фінансової підтримки, на яку може розраховувати Вінниччина у поточному році під час реформування вторинної ланки надання медичної допомоги Микола Азаров відзначив, що Вінниччина є зразковим регіоном у впровадженні реформи медичної галузі. За його словами, це регіон, на який покладені великі надії у зв‘язку з наявністю високого потенціалу медичного університету, це підготовлений висококваліфікований медичний округ, який повинен стати показовим в плані покращення якості надання медпослуг населенню.

Також Микола Азаров запевнив, що 25 січня він планує провести зустріч з головою Вінницької облдержадміністрації Миколою Джигою, під час якої будуть обговорюватися проблемні питання розвитку Вінницької області, зокрема, реалізації в регіоні пілотного проекту з реформування системи охорони здоров\'я.



Переглядів: 1561
Поширень: 0