Під час четвертого засідання Єврорегіону «Дністер» голова райдержадміністрації Володимир Анікеєнко та голова районної ради Василь Гук уклали угоду про співпрацю Мурованокуриловецького району з Дондушенським районом Республіки Молдова.

В рамках цієї угоди днями до Мурованих Куриловець завітали заступник голови Дондушенського райвиконкому з соціальних питань Віктор Мититюк, начальник публічного управління цього ж райвиконкому Валерій Журавец і приватний підприємець Віктор Павлов.

На початку свого візиту гості зустрілися з головою РДА В.М. Анікеєнком та головою районної ради В.А. Гуком, з якими обговорили можливі напрямки співпраці двох районів. Зокрема, було досягнуто домовленості, що з 8 липня до нас для відпочинку завітають діти з Молдовської Республіки. В свою чергу з 21 липня на оздоровлення до Молдови поїдуть 10 дітей з нашого району.

Разом з районним керівництвом гості мали можливість побувати у Мурованокуриловецькій школі-інтернаті, з якою ознайомила заступник директора Валентина Деренько.

Виробництво популярної мінеральної води «Регіна» вони побачили під час перебування на підприємстві, про роботу якого розповів керівник Ілля Кагляк.

Завершилось ознайомлення з районом у Котюжанівській громаді, яку представляли сільський голова Микола Арнаут та керівник ТОВ «Богатир» Валерій Маринюк. Ділячись своїми враженнями про наш район, гості з Молдови відзначили нашу гостинність, щирість і готовність до плідної співпраці.



Переглядів: 3879
Поширень: 0