1 серпня о 11:40 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №28 смт Томашпіль від чергової центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення поступив 2-річний житель села Олександрівка Томашпільського району з діагнозом «90-95% термічних опіків тіла».

Як стало відомо, близько 10:00 подружжя знаходилися в своєму домоволодінні та займалися господарчими роботами.

Батько з дитиною знаходилися на подвір’ї, і син виявив бажання погратися в недавно придбаному автомобілі, який стояв біля будинку.

Згодом чоловік, залишивши дитину погратися в зачиненому автомобілі, на кілька хвилин пішов до сусіда. Дружина в цей час поралася на кухні.

Через 2-3 хвилини чоловік, почувши крики, забіг до себе у двір та побачив, що горить автомобіль, в салоні якого знаходився його неповнолітній син. Батько, розбивши цеглиною скло автомобіля, разом з дружиною дістали з переднього пасажирського сидіння свого сина та відразу відвезли дитину до реанімаційного відділення Томашпільської районної лікарні. Малюк помер на лікарняному ліжку, не приходячи до свідомості.

За висновками експертів причиною загорання автомобіля стали дитячі пустощі з вогнем. При огляді місця події в осередку пожежі в автомобілі було виявлено обгорілі залишки сірників.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків: не залишати дітей без нагляду. Зберігайте сірники та запальнички в недоступних для них місцях.



Переглядів: 6530
Поширень: 0