Відкриття європейської площі у Крижополі

1 серпня нинішнього року стало для крижопільчан особливим – відбулося урочисте відкриття центральної площі, яка відтепер стане окрасою містечка та тішитиме мешканців і гостей райцентру буйним різнобарв’ям квітів, даруватиме гарний настрій та приємні емоції, милуватимуть око ошатні світильники, освіжатиме цілющою прохолодою фонтан.

Європейська площа в Крижополі

Завдяки зусиллям багатьох небайдужих людей, справжніх ентузіастів, з’явилося прекрасне місце для відпочинку та проведення дозвілля площею 3,5 тис. квадратних метрів.

Фонтан на новій європейській площі у КрижополіЩирими оплесками вітали крижопільчани голову Вінницької обласної державної адміністрації Миколу Джигу, при підтримці та допомозі якого постійно та вагомо вирішуються питання соціально-економічного розвитку району.

Вітаючи крижопільчан, голова облдержадміністрації зазначив, що район показує хороші результати в усьому: економіці, сільськогосподарському виробництві, розвитку соціально-гуманітарної сфери. Влада району відкрита до людей, служить людям та дбає про них. Очолює район Лідія Семенюк – патріот краю, ентузіаст своєї справи, яка є прикладом для керівників інших районів області.

«Якби всі керівники районів працювали так, як працює очільник Крижопільської райдержадміністрації, Вінниччина уже давно вийшла б на передові позиції соціально-економічного розвитку за усіма показниками», – зазначив Микола Джига.

У своєму вітанні голова райдержадміністрації Лідія Семенюк подякувала усім, хто мав причетність до будівництва площі: «Щиро і сердечно дякую усім без виключення: хто переказав кошти у Благодійний фонд, хто допомагав, виділивши матеріали для будівництва, транспорт, саджанці та квіти для озеленення, хто забезпечив площу водою та освітленням, хто навантажував і розвантажував, хто власноруч трудився, прикрашаючи площу клумбами та газонами. Нехай це буде нашою спільною інвестицією наступному поколінню, яке користуватиметься цією чудовою інфраструктурою».

Найактивніших учасників, спонсорів будівництва площі нагороджено Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, відзначено Подяками голови районної державної адміністрації та голови районної ради. Художні та самодіяльні колективи вітали гостей та мешканців Крижополя творчими виступами.



Переглядів: 8381
Поширень: 0