Пасажирка мотоциклу «Suzuki Bandit 400» Людмила Горобець вижила після аварії, яка сталась у Ладижині 29 липня. Зараз вона перебуває у Тростянецькій районній лікарні і потребує не одну операцію. Тому її рідні просять допомогти коштами, оскільки за попередніми підрахунками лише на реабілітацію потрібен рік.

- У понеділок 23-ріній Людмилі зробили операцію на руці — була роздороблена кістка, окрім того — поламане стегно зі зміщенням, зараз у гіпсі, розбиті передні зуби... - розповідає голова Ладижинського осередку Національної Асоціації Мотоциклістів України Олексій Петрик, який прибув на місці аварії безпосередньо після аварії. - Лише через кілька днів після аварії дівчину перевели з Ладижинської до Тростянецької районої лікарні, бо до цього часу, як пояснювали медики, її транспортувати не можна було настільки важкий стан здоров’я був.

Нагадаємо, що аварія сталась у Ладижині, як повідомляли у секторі зв’язків з громадськістю ДАІ УМВС України у Вінницькій області, близько 18 вечора 42-річний водій мотоциклу «Suzuki Bandit 400» допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099». Після чого мотоцикліст загинув на місці аварії, а його пасажирка потрапила до реанімації.

Але не з усім погоджуються ті, хто були на місці пригоди. Зокрема у тому, що ДТП сталось пізніше, о 23:30, стверджує Олексій Петрик і друзі померлого Славіка, так як і той факт, що водій «ВАЗу» не просто їхав, а таксував.

- Таксист повертав з другорядного ряду дороги, він віз чьотирьох молодих пасажирів, - розповідає Олексій Петрик. - Кажуть, ліцензії на перевезення пасажирів він не мав. Славік, який керував «Сузукі», їхав по головній дорозі, і коли помітив небезпеку — зумів покласти мотоцикл набік, але прийняв на себе удар між машиною и мотоциклом. Людмила встигла якимось чином вистрибнути, тому залишилась живою.

Друзі і рідні просять допомоги коштами.

Перерахувати гроші можна на ім’я Людмила Володимирівна Горобець за таким номером картки «Приват банку»: 5211 5374 0712 8649



Переглядів: 9349
Поширень: 0