Чотири роки позбавлення волі отримав 21-річний водій автомобіля «ВАЗ-2105», який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та допустив наїзд на двох пішоходів. 61-річна пенсіонерка загинула під колесами «п’ятірки» одразу, а 27-річного чоловіка лікарям вдалося повернути до життя.

Трагедія сталась 10 лютого 2012 року у с. Северинівка Жмеринського району.

Того дня 21-річний водій «ВАЗу», житель міста Жмеринка, поїхав складати іспити у коледж, який знаходиться у селі Чернятин Жмеринського району. Навчальна сесія для чоловіка скінчилася вдало, і він разом зі своїми однокурсниками вирушив у місцеве кафе відзначити цю подію. Чоловік, який невдовзі мав сідати за кермо пив горілку.

По дорозі додому, нетверезий водій, розминаючись з маршрутним автобусом, що рухався назустріч, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя дороги. Саме там, де зупинилась його машина, кілька секунд назад стояли люди. Вони очікували маршрутне таксі. 61-річна жінка загинула миттєво на місці пригоди, а 27-річний чоловік з численними тілесними ушкодженнями був госпіталізований в травматологічне відділення жмеринської лікарні.

21-річного водія суд визнав винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим строком на три роки.



Переглядів: 2884
Поширень: 0