До Жмеринського районного відділу міліції із заявою про скоєння злочину звернувся журналіст телеканалу «Інтер».

Він повідомив про те, що під час зйомки репортажу приватний підприємець з с. Кармалюкове Жмеринського району перешкоджав здійсненню професійної діяльності журналістів та вчинив напад на оператора знімальної групи, жбурнувши в нього каністрою з моторною оливою.

Потерпілого направлено для проходження судово-медичної експертизи. Міліція проводить дослідчу перевірку.

Жмеринською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу відносно жителя с. Кармелюкове Жмеринського району за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України

Як повідомляє пре-служба прокуратури Вінницької області, знімальна група телеканалу "Інтер" прибула у Жмеринський район для зняття відеорепортажу. За коментарем вони звернулись до одного місцевого жителя, представились йому і запропонували дати відповідь на запитання, які їх цікавили. Проте, той, діючи умисно, завідомо знаючи, що представники мас-медіа здійснюють професійну діяльність, почав кидати в них важкими предметами. Внаслідок цього, одному з телевізійників завдано легких тілесних ушкоджень, пошкоджено одяг та телекамеру.

На разі триває досудове слідство.



Переглядів: 3418
Поширень: 0