ДТП

Сьогодні на автомобільній дорозі Стрий – Тернопіль - Кіровоград – Знам’янка на Турбівському колі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобусу, що рухався за маршрутом Погребище-Вінниця-Київ та автомобіля «Мерседес». В результаті ДТП потерпіло четверо пасажирів автобуса, які доставлені з різного ступеня травмами до лікарні. Серед постраждалих – одна дитина.

За словами командира роти дорожньо-патрульної служби підполковника міліції Віктора Малиновського, попередньо встановлено, що водій автобуса, грубо порушивши правила дорожнього руху, не переконався у відсутності транспорту, що рухається по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення з вантажівкою.

ДТП

На місці аварії працює слідчо-оперативна група міліції.

Винуватцю дорожньо-транспортної пригоди доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1ст. cт. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України, що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 10905
Поширень: 0