- У нас велика сільська громада – це 3250 осіб. Проект газифікації досить масштабний, розпочався він давно з міста Могилів-Подільського. Нам сьогодні треба завершити цей проект, і я вже бачу його завершення, - говорить сільський голова Серебрії Володимир Книш. – Завдяки допомозі Благодійного фонду «Батьківська земля» ми сьогодні повністю забезпечені газовою трубою. Зараз ми вже зварили 400 метрів і дістались шафної установки. Роботи тривають щотижня По завершенню робіт ми з’єднаємось з першою ниткою і вийдемо на шосту шафну установку, а це означає повне завершення газифікації села.

Керуючий будівництвом газопроводу Юрій Олійник зазначив, що завдяки благодійному фонду «Батьківська земля» за такий короткий час завершується будівництво. Результатом цього стане газифікація 400 садиб серебрійчан. Залишилося лише 300 метрів, щоб підключитися до шафної установки.

- Головним здобутком при реалізації цього проекту є активність громади, спрямована на реальні справи, - зазначила на зустрічі із громадою селакандидат у народні депутати Оксана Калетник. - Нам разом вдалося здійснити спільний проект, а набутим досвідом ми зможемо поділитися з іншими. Я сьогодні разом з вами тому, що моє завдання бути поруч із громадою і підтримувати її. Мене радує, що ми правильно визначились із своїми цілями і можемо конкретно сказати, до якої дати ми це зробимо.

Представник фонду «Батьківська земля» Жанна Ярмоленко, яка керує реалізацією інфраструктурних проектів, зазначила, що першочерговим завданням фонду є підтримка громадських ініціатив. «У серебрійчан – чітка громадянська позиція, яка у поєднанні з зусиллями фонду дала можливість розвинутись такій добрій справі, і ще до холодів тепло прийде в домівки серебрійчан», - підсумувала вона.

Роботи із газифікації у с. Серебрії Могилів-Подільського району

Роботи із газифікації Серебрії йдуть до свого завершення. Урочисте відкриття добудованого газогону відбудеться наприкінці вересня.



Переглядів: 6695
Поширень: 0