Фінансові порушення на суму понад 580 тис. грн виявили фахівці Держфінінспекції у Вінницькій області під час ревізії відділу освіти Тростянецької райдержадміністрації. Контрольний захід охопив період з липня 2010 р. до червня 2012 р.

Зокрема, упродовж 2011 р. та першого півріччя 2012 р. товариство, що надавало послуги з перевезення учнів, завищувало кілометражі маршрутів, унаслідок чого відділ освіти зайво сплатив йому 82 тис. грн.

Також під час ревізії виявлено факти недотримання вимог законодавства з оплати праці, нецільового використання бюджетних коштів, оплати у завищених розмірах будівельних робіт тощо, що призвело до фінансових порушень на загальну суму 80 тис. грн.

Крім того, за бухгалтерським обліком установи виявлено заниження балансової вартості котельні на загальну суму майже 190 тис. грн.

За недотримання вимог чинного законодавства на 14 посадових осіб відділу освіти Тростянецької райдержадміністрації складені протоколи про адміністративне правопорушення, а матеріали ревізії передані до правоохоронних органів.



Переглядів: 4062
Поширень: 0