5 листопада о пів на другу годину дня до чергової частини Крижопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 42-річної жительки одного з сіл району про те, що її чоловік пораненим повернувся додому, впав у коридорі та миттєво помер. Заявниця повідомила, що отримані її чоловіком поранення зовні схожі на ножові.

За декілька хвилин на місці події уже працювала слідчо-оперативна група міліції. Судово-медичний експерт попередньо встановив, що смерть 43-річного чоловіка настала внаслідок проникаючого ножового поранення в область черевної порожнини.

Зі слів дружини загиблого, вони з чоловіком майже рік жили окремо, хоча офіційно не розлучилися. Зранку він приходив просити пробачення, оскільки хотів повернутися у сім’ю, але отримавши відмову кудись пішов. В обід чоловік знову повернувся, але цього разу він тримався рукою за живіт, з-під одягу сочилася кров. Переступивши поріг будинку, він впав в коридорі та помер. Даючи покази, жінка поводилась підозріло, плуталась, нервувала.

Ретельно обстеживши місце події, працівниками міліції було встановлено, що трагедія відбувалися саме у цьому будинку. Про це свідчили неспростовні докази – сліди крові на килимі, ніж та закривавлений жіночий одяг в грубі, який вона не встигла спалити. Під тиском пред’явлених доказів, жінка зізналася у скоєнні вбивства та розповіла про усі обставини злочину.

Попереднім розслідуванням встановлено, що напередодні трагедії чоловік прийшов до жінки просити вибачення та згоди, щоб повернутися у сім’ю. Під час перемир’я подружжю не вдалося уникнути сварки. Згадавши минулі образи, між колись рідними людьми в черговий раз виник конфлікт, розв’язати який жінка вирішила за допомогою кухонного ножа. Від отриманих ножових поранень у груди та живіт, чоловік миттєво помер. Коли жінка усвідомила, що накоїла, вирішила приховати сліди злочину та заплутати працівників міліції у пошуках вбивці чоловіка. Вона поспіхом помила ніж, попрала килим з підлоги, свій закривавлений одяг поклала в грубу, щоб спалити, та викликала міліцію.

Наразі жінці пред’явлено обвинувачення у скоєнні вбивства. Їй загрожує покарання - до п’ятнадцяти років в’язниці.



Переглядів: 3581
Поширень: 0