Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Домбровський після зустрічі з Торговим радником Посольства Грегором Постлем.

У проекті візьмуть участь п’ять австрійських компаній, що спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки, добрив, сировини та готової продукції для агропромислового виробництва. Як зазначив Грегор Постль, підприємства «мають намір не лише імпортувати власну продукцію в Україну, а й продавати місцеву продукцію в Австрію та Європу». Вінницький регіон, підкреслив торговий радник, важливий для Австрії з погляду інвестування. В області уже успішно працюють два підприємства з австрійськими інвестиціями, які є флагманами регіональної харчової промисловості, - ТОВ «Аграна Фрут Україна» та ТОВ «Пфаннер Бар». Обидві компанії спеціалізуються на виготовленні фруктових соків, пюре, наповнювачів.

Голова облдержадміністрації переконаний: в умовах економічних коливань у світі, для регіону важливо зберегти економічну стабільність, для чого і напрацьовувати нові інвестиційні проекти. В свою чергу, Торговий радник Посольства Австрії в Україні Грегор Постль вважає, що торговельна місія, запланована на 6 лютого, стане «ефективним кроком для поглиблення співпраці між Австрією та Україною, і особливо з Вінницькою областю».

Для довідки:
Посольство Австрії проведе захід «Місія з зондування ринку сільського господарства в Україні» у Києві та Вінниці 5-6 лютого. У презентації візьмуть участь провідні австрійські компанії BISO Schrattenecker GmbH, Danutrade GmbH, DIGI Real Holding GmbH, Kraus & Co Warenhandelsges.m.b.H., Teufelberger Ges.m.b.H.
Австрія посідає четверте місце за обсягом інвестицій, вкладених в українську економіку.


Переглядів: 3570
Поширень: 0