17 грудня о 07:04 на пункт зв’язку ДПРЧ-20 смт. Крижопіль надійшло повідомлення про те, що на автотрасі поблизу населеного пункту Джугастра у сніговий замет потрапив легковик із важкохворою жінкою. Не гаючи ні хвилини, на допомогу постраждалій відправилось відділення рятувальників.

Добираючись до потерпілої, поблизу смт. Городківка бійці МНС надали допомогу 15 водіям, автомобілі яких загородили проїжджу частину. На допомогу їм якраз вчасно підоспіла снігоочисна техніка «Райавтодору». Пересадивши потерпілу у кабіну пожежного автомобіля, рятувальники попрямували у районну лікарню, на зворотному шляху витягнувши із снігових заметів на тій же ділянці дороги ще 10 одиниць автотранспорту.

Здоров’ю жінки, яку доставили в лікарню, наразі ніщо не загрожує.

16 грудня о 15:04 на пункт державної пожежно-рятувальної частини №20 смт Крижопіль надійшло повідомлення про те, що легковик, у якому знаходилася породілля, потрапив у сніговий замет поблизу смт Городківка.

Під час слідування до місця виклику рятувальники визволили із снігових заметів 7 автомобілів.

Прибувши на місце, бійці МНС пересадили 18-річну породіллю в пожежний автомобіль. На зворотньому шляху до Крижопільської центральної районної лікарні рятувальники надали допомогу ще 10 водіям, витягнувши їх авто зі снігових заметів.

На даний час, як повідомили у лікарні, жінку готовлять до пологів, а стан здоров’я породіллі лікарі кваліфікують, як задовільний.



Переглядів: 3474
Поширень: 0