Так, у селі Гунька відкрили фельдшерсько-акушерський пункт, підпорядкований Центру первинної медико-санітарної допомоги Немирівської районної ради. Кабінет обладнаний всім необхідним, в т.ч. столик пеленальний, стерилізатор, кушетка, медична шафа. Повну укомплектацію медичними засобами планується провести найближчим часом.

Нові дитячі садички в Немирівському районі

У приміщенні Гуньківської школи в цей же день відкрили дошкільний навчальний заклад «Сонечко». Заклад розрахований на 2 групи чисельністю 32 дитини. Відкриття садочку співпало зі святкуванням 20-річчя школи.

Матимуть свій дошкільний навчальний заклад і жителі села Райгород. На навчання у «Ромашці» на даний момент вже є заяви від батьків 32 дітей.

Нові дитячі садички в Немирівському районі

Представники районної влади, на чолі із головою Петром Михайленком дітям вручили подарунки та теплі вітання колективам садочків та батькам. Велика подяка висловлювалась усім, хто долучився до питань організації та спонсорства дитячих дошкільних навчальних закладів.

Відкриття нових дитячих садичків в Немирівському районі

Загалом, в Немирівському районі нараховується 29 дошкільних навчальних заклади. У 2012 році відкрито дитячі установ в селах Нові Обіходи, Гунька та Райгород, а також додаткові групи: дві в селі Мухівці , та по одній в селах Велика Бушинка, Брацлав та Кірово.



Переглядів: 6739
Поширень: 0