Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України

За офіційною домовленістю один із місцевих підприємців надавав транспортні послуги виборчій комісії. Головуючий виборчої комісії разом з головним бухгалтером заради отримання надприбутків, умисно зависили вартість транспортних послуг майже на 100 тисяч гривень. Від такого заробітку не відмовився і підприємець, який недовго вагаючись підтримав злочинний задум службовців.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше ми повідомляли про те, що працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю в Мурованокуриловецькому районі викрили факт привласнення бюджетних коштів головою однієї із сільських виборчих комісій під час виборів депутатів до Верховної Ради України.



Переглядів: 3167
Поширень: 0