«Минулого року збудовано перші чотири з 14 запланованих сонячних електростанцій потужністю 5,5 Мгвт., модернізовано та переведено на поновлювальні джерела енергії 121 газову котельню. На цьому ми зупинятися не станемо» - наголошує голова облдержадміністрації.

Проводячи співбесіди з голова райдержадміністрацій Іван Мовчан поставив завдання до кінця 2013 року вивести котельні з підвальних приміщень шкіл та максимально, по-можливості, забезпечити використання альтернативних видів палива.

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації, в м.Вінниці реалізується проект модернізації системи теплопостачання одного з житлових мікрорайонів загальною вартістю понад 200 млн. грн., який забезпечить, крім оновлення обладнання з переведенням котелень на альтернативні газу енергоресурси, заміну тепломереж і встановлення регулюючих споживання індивідуальних теплових пунктів, що в кінцевому результаті надасть економії коштів споживачам, скоротить споживання природного газу на 7 195 куб. м. та зменшить кількість викидів СО2 на 9 870 тонн у рік.



Переглядів: 2940
Поширень: 0