Нині фахівці університету працюють над обрахуванням даних, отриманих після проведеного моніторингу пасажирських перевезень в місті наприкінці листопада минулого року. Заплановано вже в березні приступити до формування інформації в графічні зображення у вигляді попередніх схем маршрутів.

За словами завідувача відділу доріг і пасажирських перевезень Сергія Дергунова, наразі від мешканців міста приймаються пропозиції щодо оптимізації транспортної мережі, які надсилатимуться до Вінниці. Опісля буде проведений конкурс серед перевізників. Департамент дотримується принципу, що кам\'янчан повинен обслуговувати лише комфортабельний транспорт з достатньою кількістю посадкових місць. Обіцяють, що будуть розміщені на зупинках та в автобусах і графіки руху. Але теж після затвердженої схеми перевезень.

"Просимо вибачення також за деяку неритмічну роботу комунального транспорту з пільгових перевезень. Це пов\'язано з нестабільним відшкодуванням коштів державою. Вже найближчим часом ситуація буде виправлена", - переконує Сергій Никифорович.



Переглядів: 3529
Поширень: 0