На початку лютого до чергової частини Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Іванківці. За словами заявника, невідомі чоловіки напали на його 85-річну бабусю, яка проживає в цьому ж селі, та забрали гроші.

На виклик негайно вихала слідчо – оперативна група міліції. На місці події правоохоронці встановили, що троє невідомих осіб, прикриваючи обличчя вязаними шапками, шляхом вийняття віконної шибки, проникли в будинок старенької. Погрожуючи розправою та застосовувавши фізичну силу, зловмисники заволоділи грошима пенсіонерки в сумі 1000 гривень.

Під час оперативно розшукових заходів міліціонерами були встановлені особи, які могли бути причетними до скоєння правопорушення. Ними виявились троє непрацюючих жителів Козятинського району віком від 21 до 29 років. Як з’ясувалось, зловмисники були раніше судимі: двоє - за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, один - за хуліганство.

За даним фактом слідчим відділом Козятинського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.



Переглядів: 2508
Поширень: 0