Слідчо-оперативна група міліції, яка вже за декілька хвилин працювала на місці злочину, з’ясувала, що чоловік загинув від різаних ран в області голови та шиї.

Правоохоронці почали розслідування. Оперативно встановити і затримати підозрюваного у скоєнні розправи над чоловіком допомогли місцеві жителі, які були вражені такою невиправданою жорстокістю та хвилювалися за свою безпеку. По описам людей, які бачили напередодні вбивства біля будинку потерпілого підозрілого молодика, працівники міліції швидко встановили його особу. Того ж дня його затримали поблизу місцевого кафе у стані алкогольного сп’яніння.

21-річний місцевий житель, який ніде не працював та любив проводити час у веселих компаніях за чаркою, спочатку спростовував свою причетність до злочину. Мовляв, ночував вдома. Втім, надумане алібі молодика не підтвердилося. Під тиском доказів, він зізнався, що посварився з чоловіком, йому не сподобалося, що останній почав його вчити життю. Аби вимістити злість та довести свою правоту, зловмисник схопився за ніж…

Наразі затриманий перебуває під арештом. За фактом навмисного вбивства за ознаками ч.1 ст.115 КК України відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування.



Переглядів: 4436
Поширень: 0