Працівники ветеринарної міліції спільно з працівниками дорожньо-патрульної служби УДАІ на стаціонарному посту у с. Комсомольське зупинили мікроавтобус «Mercedes», у фургоні якого було виявлене фасоване заморожене сало. Під час перевірки документів у 27-річного водія, жителя Рівненської області, було з’ясовано, що дана продукція перевозиться без відповідних супровідних ветеринарних документів щодо її якості та проходження ветеринарно-санітарної експертизи.

У Козятинському районі в мікроавтобусі «Mercedes» виявили більше 3-х тонни сала невідомого походження

Зі слів водія, дану продукцію вартістю 40 тисяч гривень, він скуповував на ринках Бершадського району, що на Вінниччині, та віз до Рівненщини на переробку. Вилучене сало мало додаватись до ковбасних виробів.

У Козятинському районі в мікроавтобусі «Mercedes» виявили більше 3-х тонни сала невідомого походження

Водія вантажівки притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Виявлена міліцією продукція тваринного походження вилучена з обігу до прийняття відповідного рішення згідно чинного законодавства.



Переглядів: 3415
Поширень: 0