На пульт центрального спостереження ДСО м. Вінниця надійшов сигнал тривоги. Кнопку тривожної сигналізації натиснула продавчиня одного із ювелірних магазинів смт. Теплик.

Біля місця події не було вільних екіпажів ДСО тому, оцінивши ситуацію, чергова пульту миттєво передала сигнал «тривоги» наряду Теплицького райвідділу міліції.

За кілька хвилин правоохоронці затримали чоловіка, який викрав золотий ланцюжок. Зі слів працівників закладу, молодик прийшов до магазину і попросив у продавця показати йому самий дорогий золотий ланцюжок. Довго його роздивлявся, приміряв та дивився як він йому пасує, як раптом зробив кілька кроків назад і почав тікати. Побачивши, що юнак тікає із обраним товаром продавець магазину одразу натиснула тривожну кнопку.

Зловмисника було затримано та доставлено до Теплицького райвідділу міліції. Затриманим виявився 25-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.



Переглядів: 3612
Поширень: 0