В магазині Козятина працівники Управління Державної служби охорони при обласній міліції затримали чоловіка, який намагався втекти з пляшкою коньяку, за яку не розрахувався.

- Близько 21.00 на пульт центрального спостереження у Вінниці надійшов сигнал тривоги, - каже представник прес-служби УДСО при УМВС України у Вінницькій області Віктор Ловіцький. - Кнопку тривожної сигналізації натиснула касирка одного з магазинів Козятина.

Як повідомили працівники закладу, невідомий чоловік напідпитку довго ходив поміж прилавків, роздивляючись товар.

- Охоронникам закладу така поведінка видалась підозрілою, - говорить Віктор Ловіцький. - Врешті чоловік взяв у руки пляшку коньяку і попрямував до виходу. Але проходячи повз касира, не став розраховуватись, а чимдуж побіг до дверей магазину. Охоронці кинулися навздогін, а касир натиснула на тривожну кнопку виклику міліції.

Працівники УДСО затримали крадія вже за кілька хвилин після виклику. До магазину також виїхала слідчо-оперативна група Козятинського відділу міліції.

Затриманим виявився 28-річний непрацюючий, який пояснив свої дії тим, що «просто хотів випити».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до чотирьох років.



Переглядів: 3115
Поширень: 0