Для зручності користувачів сайт розділений на кілька рубрик. Такі, що постійно змінюють своє наповнення – це «Новини», «Фото», «Відео». У цих розділах докладно розповідатиметься про події та життя єпархії.

У розділі «Бібліотека» публікуватимуться цікаві та корисні статті, книги, матеріали на православну тематику.

Дізнатися про керуючого єпархії можна на сторінці «Архієрей».

У закладці «Храми та священики» зібрана детальна інформація про священнослужителів єпархії. Для зручності розділ поділений на 8 благочинь з вказанням імені та номеру телефону благочинного. Далі поділ йде по селах. Розповідається, який храм є, його історія, фотографії, престольні свята, ім‘я священика та його телефон.

- Благословив саме таку форму наповнення – з телефонами священиків, аби людина у будь-яку скрутну хвилину змогла знайти свого пастиря,- говорить архієпископ Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт. - Священикам потрібно бути доступним своїй пастві у будь-який час.

У рубриці «Монастирі та святині» - розповіді про історії трьох монастирів єпархії – Лядовського, Шаргородського та Галайківського, а також про місцеву святиню – Йософатову долину, місце де 1923 році відбулося явлення Богородиці. Читачі зможуть прочитати історію цих місць, подивитись фото та відеоматеріали. Там же розміщена інформація про престольні свята обителі, адреси, номери телефонів і зручні маршрути як добрати до місця.

Для тих вірян, які хочуть поставити питання священику, передбачені рубрика з такою назвою. Відповіді будуть з‘явились або у відкритому доступі, щоб їх могли прочитати усі відвідувачі сайту, або за бажанням респондента – відповідь буде надіслана йому особисто.

Для коментарів та листування передбачена закладка «Контакти».

Також на сайті є активні посилання на сторінки Могилів-Подільської єпархії у соціальних мережах Фейсбук та Вконтакті.

Запрошуємо читачів на наш сайт mp-eparhia.org.uа.



Переглядів: 4501
Поширень: 0