В Барському районі правоохоронці затримали 77-річного чоловіка, який сокирою вбив чоловіка своєї дочки. Закривавлене тіло виявили медики швидкої допомоги, які прибули за викликом дружини загиблого.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Загиблим виявився 53-річний місцевий житель. За попередніми висновками медиків, смерть потерпілого настала внаслідок ударів тупим предметом по голові.

Як встановили правоохоронці, між родичами часто відбувалися конфлікти, через будинок. Того вечора між чоловіками відбулась чергова сварка. Дочекавшись поки зять засне, старенький взяв сокиру та наніс йому декілька ударів по голові. Тіло чоловіка виявила дружина загиблого. Вона викликала швидку, але лікарі вже нічим не могли зарадити потерпілому.

Наразі затриманий зізнався у скоєному. За фактом навмисного вбивства за ознаками ч.1 ст.115 КК України відкрито кримінальне провадження. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Працівники міліції розслідують усі обставини події.



Переглядів: 2930
Поширень: 0