Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Держслужбовець, використовуючи своє службове становище, пообіцяв за грошову винагороду посприяти підприємцю отримати в оренду ставок на 49 років, розташованого в одному з сіл району, для риборозведення. Свої «послуги» посадовець оцінив у 1000 доларів США.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Іван Наумов, нечистого на руку чиновника міліціонери затримали «на гарячому» біля власного будинку. У автівці, де відбулась передача грошей, працівники міліції вилучили грошові кошти, помічені написом «хабар», який проявлявся на купюрах під дією ультрафіолетової лампи.

Слідчим відділом обласного управління міліції Вінниччини відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 368 КК України - одержання хабара в особливо великому розмірі.

Посадовцю оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який загрожує покарання від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.



Переглядів: 3583
Поширень: 0