16 травня до чергової частини Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого пенсіонера, що з його гаража у кооперативі «Жигулі» викрадено автомобіль «ВАЗ -21013» білого кольору.Одразу було введено план «Перехват» .

Екіпаж ДАІ, який здійснював нагляд за дорожнім рухом, зафіксував розшукуваний автомобіль і передав цю інформацію до чергової частини. Назустріч викрадачам авто виїхав ще один екіпаж. Потрапивши у пастку, зловмисники, намагались втекти та з’їхали в кювет, де пошкодили автомобіль і не могли рухатися на ньому далі. Покинувши його напризволяще, а разом із ним свої речі із документами, крадії зробили спробу втекти, втім, зробити це їм завадили правоохоронці. Підозрювані у скоєні злочину – молоді люди, місцеві жителі, непрацюючі.

Цього ж дня у Козятинському районі, інспектори ДАІ повернули власникові автомобіль, який викрали з двору одного із будинків райцентру.

Близько дев’ятої години на телефон «102» зателефонувала місцева жителька, повідомивши, що з її двору викрадено автомобіль «ВАЗ-2109» сірого кольору. Як з’ясувалося, до цього будинку навідалися крадії, які не знайшовши чим поживитися та побачивши ключі від машини вирішили цим скористатися. На щастя автовласників, пального в автомобілі вистачило крадіям лише до села Білопілля. Там покинутий автомобіль і знайшли інспектори ДАІ.

Проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння даного злочину.



Переглядів: 2856
Поширень: 0