За минулу добу силами оперативно-рятувальних відділень внаслідок буревію та шквальних поривів вітру було проведено роботи із зрізання зламаних гілок дерев та розчищення проїжджих частин доріг від повалених вітром дерев.

Так, 20 травня вінницькими рятувальниками було проведено роботи з очищення дороги Вінниця-Немирів, де на проїжджу частину впало сім дерев, які заважали руху автотранспорту. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання здійснили порізку дерева та прибрали деревину з проїжджої частини.

Того ж дня томашпільським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на вул. Леніна біля пологового будинку внаслідок грози та пориву вітру на тротуар впало дерево, у результаті чого постраждав 23-річний чоловік. Його було госпіталізовано у районну лікарню з діагнозом «закрита черепномозгова травма, забиття грудної клітини». На даний час потерпілий знаходиться у реанімаційному відділені.

Працівники оперативно-рятувальної служби розрізали дерево та прибрали його від входу у медичний заклад.

А о 19:45 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №15 м. Бар надійшло повідомлення про те, що в районну центральну лікарню було госпіталізовано 24-річну жінку з діагнозом «забій спини, рана нижньої губи», та двох дітей 10-ти та 3-х років з діагнозами «садна коліна» та «рубана рана лобної ділянки голови». Дані травми жителі районного центру отримали листком фанери, який внаслідок шквального вітру був піднятий у повітря.

На даний час потерпілі знаходяться у хірургічному відділені Барської лікарні.

Ліквідовуючи наслідки негоди, рятувальники провели роботи з очищення проїжджої частини від деревини у м.Тульчині, у с. Антонівка Томашпільського району та у м.Бар на вул.Карла Маркса, де з адміністративної будівлі було зірвано покрівлю з металочерепиці на площі 50 квадратних метрів. Черговим відділенням були проведені роботи по накриттю розкритої частини покрівлі гідроплівкою.



Переглядів: 4243
Поширень: 0