Про це повідомляє прес-служба  СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Хлопці до злочинів готувалися заздалегідь, для цього зібрали в’язку ключів, якими легко відімкнути дешеві навісні замки.

Однією з жертв неповнолітніх зловмисників став 32-річний підприємець, до бутика якого підлітки дві ночі поспіль навідувалися за одягом та спортивним взуттям. Шляхом підбору ключа нічні «гості» відкривали магазин та підбирали собі за розміром вподобані футболки та кросівки.

Повертаючись до гуртожитку з оновленим гардеробом, хлопці помітили гараж, власник якого не зачинив вікно. За кілька хвилин підлітки вже хазяйнували у гаражі. Три металеві решітки хлопці витягли через вікно та продали випадковому перехожому. Гроші витратили у найближчому продуктовому магазині.

Один з затриманих житель Немирівського району, другий – Шаргородського. Свій вчинок хлопці пояснили нестачею грошей на модний одяг.

За фактами крадіжок працівниками міліції відкриті три кримінальних провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням від 3 до 6 років.



Переглядів: 2881
Поширень: 0