Намагаючись втекти, водій не впорався із керуванням та в селі Березино Вінницького району, злетів з дороги та зіткнувся із деревом.

Державтоінспекцією Вінниччини були негайно вжиті оперативно-розшукові заходи по встановленню винуватця автопригоди, яка призвела до загибелі чоловіка. По тривозі були підняті екіпажі ДПС управління ДАІ та співробітники райвідділів міліції. На місці аварії опитали свідків, які розповіли, що наїзд на пішохода скоїв чоловік у якого в Селищі є дача. Назвали і приблизну марку автомобіля. Розповіли, що скоївши наїзд, водій вийшов з автомобіля, постояв декілька хвилин роздумуючи, а потім різко сів в машину та поїхав з місця пригоди. Як з’ясувалося, тікаючи на автомобілі «Шевроле – Авео» ( на якому скоїв ДТП) , водій неодноразово створював аварійні ситуації на дорогах, а в селі Березино, в районі АЗС «АВІАС» не справився із керуванням і в’їхав у дерево. Там його і знайшов екіпаж роти ДПС УДАІ.

ДТП

За кермом автомобіля виявився 70-річний вінничанин, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Під час проведення експертизи в наркологічному диспансері, куди інспектори ДАІ доставили водія, лікарі вказали, що степінь сп’яніння перевищує у десять разів допустиму норму алкоголю в крові - 1,92 проміле.

ДТП

За даним фактом відкрито кримінальне впровадження відповідно до ч.2 ст. 286 КК України ( порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння). Покарання передбачає обмеження волі строком від 3-х до 8 років. Автомобіль поставлено на арешт майданчик міського управління міліції.

ДТП

«Інспектори Вінницької області щодня затримають кілька десятків нетверезих водії,- зазначає начальник служби профілактичної роботи УДАІ підполковник міліції Володимир Мотичко,- за шість місяців цього року ця цифра становить більше 6 тисяч. Такі водії створюють небезпечні ситуації на дорогах та несуть загрозу не лише своєму життю, а й життю іншим учасникам дорожнього руху. Державтоінспекція Вінниччини вкотре звертається із проханням: не сідайте за кермо не лише у стані алкогольного сп’яніння, а й у стомленому виді. Не наражайте себе та інших на небезпеку



Переглядів: 5840
Поширень: 0