Дві ікони на деревині із зображеннями «Святого» та «Божої матері з дитям», а також 41 старовинну монету намагалась приховати на митному посту «Дністер» громадянка Молдови.

Спробу контрабанди зупинили у п’ятницю в пункті пропуску "Могилів-Подільський – Отач", інформує прес-служба Головного управління Міндоходів у Вінницькій області.

«У п’ятницю, 19 липня, в пункті пропуску "Могилів-Подільський – Отач" митного поста "Дністер" Вінницької митниці на напрямку "виїзд із України" у громадянки Республіки Молдова знайшли дві ікони - із зображеннями «Божа матір з дитям» та «Святого», а також старовинні монети. Незаконний «багаж» виявлено під час проведення митного контролю легкового автомобіля при огляді багажу та особистих речей пасажирки. Попередньо громадянка пройшла процедуру усного та письмового декларування», - поділилась подробицями у регіональному управлінні Міндоходів.

Досвідчені митники запевняють, що дані ікони та монети можуть мати історичну чи культурну цінність. Малюнки виконано на деревині: «Божа матір з дитям» має розмір 23х28см, «Святий» - розміром 29,5х 34 см.



Переглядів: 5105
Поширень: 0