Аварія сталася 26 серпня близько третьої години ночі. Водій автомобіля «Сітроєн Джемпі», рухаючись зі сторони села Губник в напрямку міста Ладижин, на регульованому залізничному переїзді (47 км залізниці Вапнярка – Хрестиновка), з невстановлених причин поїхав на заборонений сигнал світлофора. В цей час на залізничній колії рухався зі сторони Вапнярка до станції Хрестинівка тепловоз із трьома пасажирськими вагонами, який здійснює перевезення робітників. Внаслідок зіткнення 36-річний водій іномарки, мешканець села Губник загинув на місці аварії. Рух залізничного транспорту було припинено на три години. Даний залізничний переїзд відноситься до Шевченківської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, де рухається промисловий транспорт (третя категорія). Переїзд регульований, з черговим працівником. Чому водій поїхав на червоний сигнал світлофора, з’ясовує слідство.

Дана автопригода зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України. (фото 2141,2143,2139)

А днем, раніше 25 серпня у Калинівському районі відбулося зіткнення двох автомобілів, в результаті чого загинув 54-річний водій автомобіля «ВАЗ -2104». Сталося це о 14 –ій годині біля повороту на село Писарівка. Водій автомобіля «Мерседес-Бенц Віто» здійснив зіткнення з вищевказаним автомобілем, за кермом якого знаходився мешканець села Радівка. Дана автопригода зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України. (фото 2129, 2124)



Переглядів: 8073
Поширень: 0