На цьому наголосив керівник Вінниччини Іван Мовчан під час відвідин Могилів-Подільської гімназії (загальноосвітнього навчального закладу ІІ-ІІІ ступенів гуманітарного, художньо-естетичного профілю).

Спортивний майданчик у Могилів-Подільському

Ознайомившись з умовами навчання учнів закладу та ходом реконструкції спортивного залу гімназії, голова обласної державної адміністрації підкреслив, що розвиток спорту та створення належних умов для надання таких послуг дітям – на особливому контролі Президента України Віктора Януковича.

Спортивний майданчик у Могилів-Подільському

«Один із основних акцентів сьогодні – створення якісних умов та відповідної бази для розвитку спорту. Протягом цього року ми розробили цілий комплекс заходів і системно їх відпрацьовуємо у розрізі кожної територіальної громади, - зазначив очільник регіону Іван Мовчан. – І дуже важливо, щоб робота над цим питанням була системною».

Іван Мовчан у Могилів-Подільській гімназії

Голова облдержадміністрації зауважив, що спортзал ангарного типу Могилів-Подільської гімназії є прикладом того, як пристосоване приміщення може слугувати базою для якісної фізичної підготовки дітей, та наголосив, що спортивний майданчик, а в перспективі – і спортзал, який відповідатиме вимогам сьогодення, повинен бути в кожній школі області.

Спортзал у Могилів-Подільському

Спортзал у Могилів-Подільському



Переглядів: 8936
Поширень: 0