За повідомленням УМВС України у Вінницькій області, автопригода сталась 13 вересня о 14.00 годні на автодорозі «Вінниця-Могилів-Подільський» поблизу села Коростивці Жмеринського району.

80-річний житель с. Северинівка, водій автомобіля «Ауді-100», в якому ще знаходився 55-річний пасажир, рухався з села Северинівка до Жмеринки. Виїжджаючи на головну дорогу, пенсіонер допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес-Бенц» під керуванням 31-річного жителя м. Могилів-Подільського.

В «Мерседесі» знаходились двоє пасажирів: молода жінка 26 років та літній чоловік 84 років – жителі Могилів-Подільського. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди усі п’ятеро її учасників отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Жмеринської районної лікарні.

По даному факту слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Ведеться перевірка.



Переглядів: 2961
Поширень: 0