На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Максим Боровський під час робочого візиту до Жмеринського та Хмільницького районів.

Реалізація програми "Доступне житло" у Жмеринському районі

Відвідавши с.Станіславчик Жмеринського району, він відзначив позитивні зрушення в частині реалізації поставлених завдань. Там здійснюється будівництво дев’яти спарених одноквартирних житлових будинків загальною площею 1727,05 кв.м. Фінансування ведеться за рахунок коштів державного бюджету, передбачених програмою «Власний Дім». До введення будинку в експлуатацію, заплановано на жовтень поточного року, залишилося лише провести роботи по утепленню фасаду та завершити благоустрій. Для цього виділено додатковий кредит у сумі 405,0 тис.грн.

Реалізація програми "Доступне житло" у Хмільницькому районі

Над удосконаленням механізму забезпечення доступним житлом населення працює і місцева влада Хмільницького району. Міською радою прийнято рішення про проведення конкурсу на визначення замовника з будівництва восьмиквартирного житлового будинку. Положення про порядок проведення конкурсу рішенням сесії включено в план регуляторних актів. Через місяць положення планується затвердити сесією міської ради.

«Лише об’єднавши зусилля обласної та районної влади ми зможемо успішно реалізовувати програму «Доступне житло» задля покращення соціальних стандартів життя населення Вінниччини», - підсумував Максим Боровський.



Переглядів: 4187
Поширень: 0