8 жовтня відбулося інспектування начальником УДСНС України у Вінницькій області робіт, які здійснюються аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення для відновлення сполучення між селами Новомиколаївка та Воробіївка.

Як вже повідомлялося, під час цьогорічного весняного льодоходу було зруйновано понтонний міст, який з’єднував зазначені населені пункти і повністю став непридатним для використання. Частина понтонів затонула, кілька з них були віднесені вниз по течії. Переправа на човні, яку вже кілька місяців забезпечують працівники державної пожежно-рятувальної частини м.Немирів – нині єдиний можливий на даний час спосіб потрапити людям на інший берег.

Певний період часу ремонтні роботи не можливо було проводити у зв’язку з великим рівнем води у річці та швидкою течією. На даний час такі роботи вже проводяться. Оскільки міст прийшов у непридатність, було прийнято рішення його повністю розібрати для подальшої реконструкції.

На сьогодні, заповнені пінопластом понтонні конструкції вже з’єднані між собою та закріплені між двома берегами. Ведуться роботи щодо встановлення дерев’яного настілу та перил. Найближчим часом сполучення між населеними пунктами буде повністю відновлено.



Переглядів: 4024
Поширень: 0