Чечельницькі міліціонери «по гарячих слідах» затримали зловмисників, які пограбували 80-річну жительку райцентру. Літня жінка вранці вийшла з будинку на подвір’я, залишивши двері відчиненими. Цим скористалися двоє непроханих гостей, які проникли до помешкання та, коли бабуся повернулася, почали вимагати гроші. Грабіжники забрали 65 грн та мобільний телефон.

Літня жінка просила залишити її в спокої, бо грошей не мала, невелику пенсію встигла витратити. Однак нападники, грубо штовхнувши стареньку, самі заходилися шукати, чим поживитися.
Перед тим, як вчинити напад на пенсіонерку зловмисники погосподарювали на її літній кухні, влаштувавши трапезу із приготовлених бабусею страв…

Через дві години після отримання повідомлення на лінію «102» підозрювані у грабежі вже давали покази в міліції. Правоохоронці затримали двох підозрілих чоловіків в лісопосадці. Міліціонери вилучили у них телефон пенсіонерки та частину грошей, які вони не встигли витратити.

За словами затриманих, вони, вихідці з сусідньої держави, добиралися за кордон. При собі мали карту та сподівалися дістатися Франції.

За словами начальника Чечельницького РВ УМВС Василя Побережнюка, за фактом грабежу, скоєного групою осіб, відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.187 КК України. Наразі затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів та з’ясовують особи, оскільки жодних документів чоловіки при собі не мали. За такий злочин їм загрожує до десяти років ув’язнення.



Переглядів: 2778
Поширень: 0