За повідомленням Lada.fm, о 17 годині у місті Ладижин повністю зникло світло. Відсутність напруги у мережі призвела до припинення водопостачання та опалення по усьому місту.

Відімкнення світла паралізувало роботу супермаркетів. Покупців випускали з магазину лише після ретельного огляду. Мережі мобільного зв\'язку працювали, але додзвонитись було складно.

Крім того, знеструмлена міська лікарня та підприємства компанії МХП - ТОВ "Вінницька птахофабрика", до складу якого входять Ладижинський комбікормовий завод, Переробний комплекс та ряд інших філій.

Ладижинська ТЕС

Як повідомили Майвіну у департаменті по зв\'язкам з громадськістю ДТЕК, 7 листопада о 17:02 два енергоблоки ДТЕК Ладижинської ТЕС - № 1 і № 3 , що знаходилися в роботі, відключилися. Видача потужності ТЕС впала до 0 . Загорянь та постраждалих на станції не було.

Причини аварійної ситуації з\'ясовуються комісією ДТЕК і ДТЕК Ладижинської ТЕС.

О 17:30 відновлено аварійне електропостачання для власних потреб ТЕС, і станція виведена в робочий режим.

Електропостачання в місті було відновлено о 18:30. На станції створено штаб з ліквідації даної аварійної ситуації.

О 21:21 відновлена ​​робота одного з енергоблоків ДТЕК Ладижинської ТЕС - блоку № 3 . В даний час енергетики теплової електростанції виконують роботи по включенню в мережу блоку № 2. Очікуваний час включення енергоблоку та відновлення таким чином роботи ДТЕК Ладижинської ТЕС - 24:00.

Інформація для довідки:

ДТЕКДТЕК - найбільша енергетична компанія України . Входить до складу фінансово - промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» ( СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК - Максим Тимченко. У ДТЕК працює 140 тисяч осіб .

Основною продукцією ДТЕК є електроенергія. У портфель активів компанії входять 10 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю 18 ГВт; 1 ВЕС проектною встановленою потужністю 200 МВт; 5 підприємств з передачі та продажу електроенергії, які обслуговують понад 5,2 млн клієнтів - фізичних та юридичних осіб; 31 шахта і 13 вуглезбагачувальних фабрик; нафтогазовидобувні активи.


Переглядів: 11111
Поширень: 0