Близько 5-ї години ранку на 102 Ладижинського міського відділу міліції подзвонив літній чоловік і попросив допомогти розшукати батька. Схвильований пенсіонер повідомив, що його 94-річний батько годину тому вийшов з будинку і зник.

Самотужки він шукав родича поблизу помешкання, але зрозумів, що без сторонньої допомоги йому не обійтись. Тим більше, що дідусь вийшов з дому без верхнього одягу, тож кожна згаяна хвилина могла вартувати літньому чоловіку життя.

Працівники міліції оперативно відреагували на повідомлення і за півгодини знайшли дідуся на околиці Ладижина. Літній чоловік знесилений безпомічно лежав обабіч дороги на землі та намагався хоч якось зігрітися. Дідусь заблукав та через поважний вік в сутінках не зміг знайти дороги додому. Міліціонери посадили чоловіка в автівку, обгорнули бушлатами, щоб обігріти. Прийшовши до тями, дідусь подякував за допомогу своїм рятівникам. Вже вдома Григорій Дмитрович розповів оперуповноваженому карного розшуку Віталію Деркачу, який разом з колегам його врятував, про пережитий жах. Блукаючи вулицями, він кричав, аби привернути до себе увагу та кликав на допомогу, однак ніхто з людей не вийшов з своїх помешкань йому допомогти.

Міліція вкотре звертається до громадян – якщо хтось з ваших рідних чи знайомих зник і може перебувати в небезпеці негайно повідомляйте на номер «102». Втрачений час може коштувати людині життя.



Переглядів: 3259
Поширень: 0