У підвальному приміщенні приватного будинку жителя міста Могилів-Подільський працівники міліції затримали квартирного крадія. Не встигнувши втекти до повернення господарів з місця скоєння злочину, злодій залишив у коридорі сумки з викраденими речами та рушницею, а сам сховався у підвалі.

працівники міліції затримали квартирного крадія

Близько третьої години дня до Могилів-Подільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідомі особи вчинили крадіжку речей з будинку її батьків. Оперативно відреагувавши на виклик, злодія міліціонери затримали на місці злочину. Почувши, що двері будинку відкриваються ключем, він покинув сумки з вкраденими речами у коридорі, а сам сховався у підвалі.

Як з’ясувалося, господарі поїхали на кілька днів у справах, а за будинком доглядала їхня дочка. Увійшовши до помешкання батьків, молода жінка одразу помітила присутність сторонніх осіб. У кімнатах були відсутні деякі речі, а з сейфу зникла мисливська рушниця «ІЖ-27» та дві сотні набоїв до неї.

Оглянувши будинок, у підвалі працівники міліції знайшли непроханого гостя, який виявився причетним до крадіжки. Ним виявився 24-річний раніше судимий мешканець Могилів-Подільського району. До того ж він виявився знайомим сина господарів будинку.

У середину будинку він потрапив вночі через відчинену кватирку. В сумки склав спиртні напої, консервацію, парфуми, гроші та інші вподобані речі. Знайшовши ключ від сейфу, прихопив з нього мисливську рушницю та набої. Залишити будинок злодій не встиг – почув, що хтось відчиняє двері, та сховався у підвалі. Там його знайшли правоохоронці.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Проводиться розслідування.


Переглядів: 3309
Поширень: 0