Символічно, що відкриття відбулося у річницю Міністерства доходів та зборів, яке протягом останнього року втілює у життя Стратегічний план на 2013 - 2018 роки, пріоритетне завдання якого створення комфортних сервісів для платників, підвищення рівня надання високоякісних послуг.

Присутній на відкритті начальник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Геннадій Федик зазначив: «Нам дуже важливо знати думки платників, стосовно нашої діяльності, враховувати всі зауваження та пропозиції. Я триматиму на особистому контролі роботу Центрів і перевірятиму чи обслуговування відбувається на належному рівні. Сподіваємося, що створені умови допоможуть підприємцям Липовеччини свідомо, стабільно і вчасно сплачувати податки. Це сприятиме розвитку вашої територіальної громади».

Геннадій Федик

«З відкриттям Центру обслуговування європейського рівня, процедура проведення платежів стане дійсно швидкою та комфортною», − сказав на урочистому відкритті голова Липовецької районної ради Юрій Науменко.

ЦОП у Липовці створений відповідно до стандартів та вимог, затверджених Міністерством доходів та зборів: обладнаний камерами відео спостереження, у режимі он-лайн керівництво ДПІ та фахівці моніторингового центру Міністерства доходів та зборів можуть побачити все, що відбувається у ЦОПі, відтак, спрямовувати роботу працівників у необхідному напрямку; є скриньки відгуків та пропозицій, повідомлення з яких кожного тижня опрацьовує спеціальна комісія; у ЦОПі працюють кваліфіковані спеціалісти, консультант-модератор, які проходять контрольні тестування. Також є робоче місце платників, де кожен з них може зайти до Інтернету та подати звітність в електронному вигляді, без жодної черги.

Геннадій Федик

Платники, що відвідали ЦОП у день відкриття, відмітили високий рівень підготовки фахівців, легкість оформлення документів.

Відповідно до Стратегічного плану Міністерства доходів та зборів на 2013 – 2018 роки, в подальшому планується збільшення кількості Центрів по всій Україні. Також відбуватиметься переорієнтація уже працюючих центрів на надання усього комплексу адміністративних послуг податкових і митних питань, сплати єдиного соціального внеску.



Переглядів: 3802
Поширень: 0