До Барського райвідділу міліції зателефонували місцеві жителі та повідомили, що біля будинку їхнього сусіда ходять підозрілі чоловіки, а один з них щойно переліз через паркан.

Підозрілу особу працівники міліції, що поїхали на виклик, затримали неподалік будинку потерпілого. У нього правоохоронці вилучили частину грошей та золоті прикраси. Опиратися чоловікові не було сенсу, і він зізнався у скоєнні крадіжки. Незабаром був затриманий і його подільник. У нього міліціонери вилучили решту вкрадених грошей та золотих виробів.

Коли підозрювані давали покази у міліції, до райвідділу міліції з заявою про крадіжку грошей звернувся 24-річний підприємець. Заявник повідомив, що під час його відсутності невідомі особи в нього з будинку вкрали близько 150 тисяч гривень, за які він мав закуповувати товар. Чоловік був дуже здивований, коли дізнався, що крадії вже затримані.

Зі слів затриманих, вони знали, що молодий чоловік займається підприємницькою діяльністю і торгує на місцевому ринку, отже, гроші у нього є. Скориставшись святковим днем, вони вичекали, коли підприємець піде у гості, та шляхом віджиму пластикового вікна потрапити до будинку. Знайшовши гроші та прикраси, поділили їх між собою та розійшлися по домам. По дорозі вони були затримані працівниками міліції. Вкрадені злодіями гроші та золоті вироби міліціонери повернули власнику.

Затриманими виявилися 26 та 35-річний жителі міста Бар. Обидва чоловіки раніше відбували покарання за скоєння крадіжок. Зараз вони затримані в порядку ст.. 208 КПК України (підозра у скоєнні злочину). Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За такий злочин передбачено ув’язнення на строк до 6 років.



Переглядів: 3097
Поширень: 0