На жаль, не усі водії сприймають серйозно повідомлення Гідрометцентру про негоду та поради Державтоінспекції щодо керування автомобілем у зимовий час. Особливо, коли випала велика кількість снігу. Коли ми говоримо про небезпеку, то чомусь існує думка, що це стосується кого завгодно, але тільки не мене особисто. І дуже добре, коли є кому прийти на допомогу.

Не розраховував залишитися у сніговому заметі водій «ВАЗу» на автодорозі «Немирів - Могилів – Подільський», в автомобілі якого під час руху раптово зламався двигун. Інспектори ВДАІ міста Могилів - Подільський відбуксирували його до найближчої СТО, де йому буде надана кваліфікована допомога спеціалістів.

ДАІшники врятували водіїв "жигулів" від снігу та морозу

А на автодорозі «Вінниця – Шпиків – Комаргород» на ділянці дороги із крутим підйомом раптово зупинився інший автомобіль «ВАЗ», в якого закінчилося пальне. Працівники ВДАІ Тиврівського РВ, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом не залишились осторонь чужої біди та допомогти водієві, відбуксирувавши його до найближчої АЗС.

ДАІшники врятували водіїв "жигулів" від снігу та морозу

У зв’язку із складними погодними умовами Державтоінспекція просить водіїв утриматися від поїздок. Якщо ж є така нагальна потреба, то рекомендує водіям, які вирушають в дорогу, по можливості мати необхідний запас палива. Також, про всяк випадок, мати в автомобілі теплий одяг та термос з гарячим напоєм, подбати про зарядний пристрій для мобільного телефону, щоб в разі необхідності зателефонувати до міліції чи рятувальної служби.



Переглядів: 4094
Поширень: 0