Правоохоронці встановили, що підліток міг потрапити під колеса автівки, коли йшов узбіччям дороги в попутному з автомобілем напрямку. Водій, замість того, аби надати потерпілому допомогу, з місця пригоди зник.

На Вінниччині водій позашляховика Honda CRV насмерть збив 16-річного школяра

Під час огляду місця події міліціонери виявили фрагменти автомобіля, за якими вдалося ідентифікувати транспортний засіб. Працівники міліції негайно ввели оперативний план «Перехват» та вжили усіх розшукових заходів по встановленню винуватця автопригоди. Орієнтування були передані усім постам ДАІ. Розшукуваний автомобіль «Honda CRV» вже за декілька годин було виявлено на одній з вулиць селища Шпиків.

Затриманий власник позашляховика, 46-річний односелець потерпілого свою провину заперечує та стверджує, що за кермом автомобіля був не він. За попередньою інформацією, на момент скоєння аварії чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На Вінниччині водій позашляховика Honda CRV насмерть збив 16-річного школяра

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. Наразі слідство з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаэмо, як ми писали раніше, п\'яний вінничанин на крутому джипі, не дивлячись на пастки та переслідування ДАІшників, зумів доїхати з Києва майже до Вінниці.



Переглядів: 5367
Поширень: 0