На теперішній час, випадків, коли необхідна швидка та якісна допомога правоохоронців – вистачає. У школах частіше за все причиною для виклику наряду ДСО стають не самі школярі, а сторонні особи, які опинились на території навчального закладу. Проте навіть за такої умови відтепер причин для хвилювань має стати якомога менше, адже усім відомо, що бійці ДСО прибувають до місця виклику за лічені хвилини і своїми професійними діями вирішують будь-який конфлікт.

На відміну від інших об’єктів, де встановлення даного охоронного пристрою фінансується власником установи, встановлення даної тривожної кнопки у навчальних закладах фінансується виключно Управління Держслужби охорони. Навчальні заклади у свою чергу сплачують лише мінімальну місячну плату за обслуговування даного охоронного приладу.

Таким чином, завдяки проявленій ініціативі, працівники Вінницького УДСО вже мають під своїм пильним наглядом 31 навчальний заклад. Адже всі прекрасно розуміють, що найдорожче, що є у кожної людини це її дитя.

Завдяки працівникам ДСО, батьки можуть бути певні в тому, що їх діти, перебуваючи у школі чи навіть поряд із навчальним закладом, знаходяться у цілковитій безпеці, а їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.



Переглядів: 3284
Поширень: 0